dijous, 13 de febrer del 2014

Les institucions de control de l'administració funcionen adequadament?

Que podem pensar del Tribunal de Comptes del estat, per exemple?

Per començar es diu tribunal, però no està format per magistrats, si no per consellers designats pel parlament, si, si, per aquells que te que vigilar. On s'ha vist que el vigilat anomeni al vigilant?

Seguirem dient que emet els dictamen sobre els partits polítics i el seu finançament tan tard, tan tard que els possibles delictes ja han prescrit! Per que no s'augmenta la dotació i els recursos per no anar tan enrederit? Pot ser per que el pressupost està en mans dels mateixos sobre els que tracten els dictamens?

Fa uns mesos aquest tribunal va admetre oficialment que no tenia mitjans per detectar els diners opacs dels partits polítics... s'ha fet alguna cosa? s'han posat els responsables a estudiar les modificacions legals per corregir-ho?

Cal que ens mobilitzem per intentar suplir als òrgans oficials ineficients que se'n haurien d'ocupar del control de la cosa pública.

[Afegit el 24/2/2014]

1 comentari:

  1. És patètic el funcionament de moltes institucions. La igualtat davant la Llei, la independència i l'objectivitat estan més properes a la nigromància i l'ocultisme que a una societat oberta i lliure

    ResponElimina